Tennisskola 2023

Årets tennisskola är nu öppen för anmälningar. vi kör från vecka 26 tom. vecka 30. Träning en timme om dagen för alla åldrar och nivåer. Anmälan senast 31 maj.

PADELSKOLA 2023

Nyhet för i år är padelskolan i viken. Den äger rum vecka 24 måndag till fredag med träning en timme om dagen, 440 kr/person och vecka. Anmälan senast 1 juni. 

Summer camp 2023

I år består Summer Camp av 4 aktiviteter, tennis, padel, segling och sjöfart. Börjar 19 juni och avslutar med lek och prisutdelning den 22 juni.          

Padel – Vinnarbana herrar

Varje torsdag arrangeras det en vinnarbanan för herrar från 19.30 – 21.00. Man anmäler sig via MatchI. Det bjuds på lättare tilltugg och trevligt häng i hallen. Man anmäler sig som löshäst och lottas in i spelet. Vinnande lag går uppåt och förlorande lag neråt och delar på sig för nästa match. 

Padel – vinnarbanan damer

Varje torsdag arrangeras det vinnarbanan för damer 18.00 – 19.30. Man anmäler sig via MatchI. Det bjuds på lättare tilltugg och trevligt häng i hallen.  Man anmäler sig som löshäst och lottas in i spelet. Vinnande lag går uppåt och förlorande lag neråt och delar på sig för nästa match.                             

Gruppträning – Padel

Varje vår och höst kör vi padelträning. Information inför uppstart publiceras på webben och på facebook. Träningen är för alla, barn/ungdom, vuxen och senior. Träningarna är anpassade efter kropp och knopp och för alla nivåer oavsett om man är nybörjare eller har spelat ett tag.                           

Privatlektioner – tennis

Från och med i sommar så har Vikens Tennis och Padel en egen tennistränare ”Kasper” som kommer arrangera träningar både för grupp och enskilda. Mer information om upplägg och aktiviteter kommer inom kort. 

Privatlektioner – Padel

Är man sugen att utveckla sitt padelspel så är vår tränare Victor sugen på att dela med sig av sin expertis! Alla åldrar, alla nivåer. Man kan vara upp till 4 personer vid samma tillfälle. Kostnaden är 400 kr/timme.

Tävlingar 2023

Aktuella tävlingar både inom padel och tennis kommer informeras om när det är dags och kommer skickas även ut till alla våra medlemmar så man hinner träna och anmäla sig i god tid. Hela tävlingskalendern ligger samlad för 2023.

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam